Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων, που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 30-6-2017, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 10-7-2017 περί τις 13:00.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα:


πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

 (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7-2017.

Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να «κλειδώσουν» το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση») μέχρι και τις 14 Ιουλίου.
 Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας
Προτείνεται, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο, οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.


Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο !!!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι δεν υποβάλουν μηχανογραφικό εμπρόθεσμα, θα αποκλειστούν από την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για φέτος.


Την Δευτέρα λοιπόν...
Εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλό καλοκαίρι.




Θοδωρής Μπρουτζάκης
thodorisbroutzakis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.