Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες μετά από απουσία ενός και πλέον μήνα από το blog, επανέρχομαι, μιας και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εξετάσεις.
Η μεγάλη επισκεψιμότητά του με τιμά ιδιαίτερα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι αυτό.
Πιστεύω πως έχετε ήδη ενημερωθεί  για τις ημερομηνίες των εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα. Αν όχι υπάρχουν σ΄αυτό το  blog σε παλαιότερη ανάρτηση.

Γνωρίζω βέβαια πως αυτές τις μέρες προέχουν τα μαθήματα γενικής παιδείας, μιας και μας έμεινε μόνο 1 εβδομάδα.
Δίνω όμως το παρακάτω θέμα για όποτε μπορέσει ο καθένας, καθώς και για τους συνάδελφους καθηγητές που θέλουν να δώσουν στους μαθητές τους δουλειά για μετά τις εξετάσεις.

Προσέξτε!!!
Έχετε ήδη καταλάβει το πόση σημασία δίνω στις σχέσεις V-I στα θέματα. Ίσως εκεί "κρύβεται" και το μυστικό της επιτυχίας. Αυτό το ζήτημα πιστεύω οτι το εξαντλώ στο παρακάτω θέμα, στο οποίο τονίζω να το δείτε σαν άσκηση στις σχέσεις V-I κι όχι σαν ένα πιθανό θέμα πανελληνίων.

Είμαι στην διάθεσή σας ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ για παρατηρήσεις, ερωτήσεις, διόρθωση, ακόμα και αξιολόγηση γραπτού. Θα ήθελα μόνο να σας παρακαλέσω τα γραπτά που μου στέλνετε να είναι στα εξής format: .jpg .png .xml .mscz .sib , χειρόγραφα (σκαναρισμένα) ή από υπολογιστή για να μπορώ να τα "ανοίξω" δίχως προβλήματα.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου και μέσω Skype στο όνομα thodorisbroutzakis69

Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία

Θοδωρής Μπρουτζάκης
thodorisbroutzakis@gmail.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.